Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان شمالی در نشست شورای مسکن استان خطاب به دستگاه های اجرایی مربوط، برای تعیین تکلیف پرداخت خسارات زلزله ۵.۷ ریشتری اردیبهشت سال گذشته ۱۰ روز مهلت داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمدعلی شجاعی در این نشست پس از استماع گزارش اداره کل راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از روند بازسازی و تعمیر واحدهای مسکونی گلستانشهر بجنورد توسط شرکت های انبوه ساز، اظهار کرد: قرارداد بیمه آرمان برای پرداخت بیمه به زلزله زدگان گلستان شهر برای بنده ارسال شود و با برگزاری نشستی با حضور اداره کل راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و دفتر فنی استانداری، رقم هزینه شده توسط شرکت های انبوه ساز برای بازسازی‌ مشخص شود تا تصمیم نهایی برای نحوه پرداخت این خسارات را تعیین تکلیف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هم چنین در مورد موضوع آماده سازی کوی وحدت شیروان با تاکید بر این که مباحث حقوقی باید در قراردادها به طور شفاف مشخص باشد، تصریح کرد: قرارداد مزبور به حوزه بازرسی و مدیریت عملکرد استانداری برای بررسی و اعلام نظر در بازه زمانی یک هفته ای ارسال شود.

اخذ سهم بیمه تامین اجتماعی برابر با مقررات مسکن مهر هم از مصوبات جلسات گذشته شورای مسکن استان بود که دکتر شجاعی در این مورد اظهار کرد: حکم مربوط به هیئت تجدید نظر استان برای بنده ارسال شود تا با صحبت با مراجع مسئول، این موضوع در استان حل و فصل شود و یادآور می شوم مرجع تشخیص مسکن مهر با اداره کل راه و شهرسازی است.

رئیس شورای مسکن استان در ادامه سخنان خود تاکید کرد: تا ۴۸ ساعت آینده موضوع واگذاری واحدهای مسکونی آماده شده به مددجویان کمیته امداد، تعیین تکلیف شود و این تحویل منوط به هیچگونه قید و شرطی نباشد.

شجاعی در ادامه خطاب به اداره کل راه و شهرسازی دستور داد: در این اداره کمیسیونی با حضور کارشناسان مربوط برای بررسی مواردی که باید در شورای مسکن استان مطرح شود، تشکیل و پیش از تشکیل این شورا نشست های کارشناسی با حضور دستگاه های اجرایی مربوط به هر موضوع، برگزار شود و پیشنهادهای عملیاتی ارائه شود.

تشکیل جلسه اداره کل راه و شهرسازی و دستگاه های خدمات رسان برای بررسی موضوع دریافت هزینه انشعابات برابر هزینه های پرداختی در سال ۹۲ و تکمیل مدرسه ۹ کلاسه گلستانشهر بجنورد برای سال تحصیلی آینده از دیگر مصوبات نشست شورای مسکن استان بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زلزله منطقه خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است

استاندار خراسان جنوبی، گفت: رفع مشکلات مناطق سیل‌زده در اولویت برنامه‌ها و تکلیف مدیران است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، جواد قناعت در جریان سفر به شهرستان زیرکوه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: باران رحمت الهی خوبی در خراسان جنوبی بارید که موجب شادی مردم شد، اما در کنار این شادی، ما شاهد صحنه‌های تلخی هم بودیم.

وی با بیان اینکه بارش باران به شکل رگباری موجب خسارت به حاجی‌آباد و روستاهای اطراف آن شد، افزود: از همان ساعات اولیه سیل، شاهد حضور میدانی همه مدیران ستاد مدیریت بحران استان در مناطق بودیم و ارتش و نیروهای نظامی ما هم پای کار بودند و فضای همدلی خوبی بین دستگاه‌ها حاکم بود.

به گفته وی راهداری، آب منطقه‌ای، جهادکشاورزی، هلال احمر و غیره پای کار بودند که سبب تقلیل خسارت‌های سیل شد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به بازدیدی که از مناطق سیل‌زده زیرکوه، گفت: روستای نوده، محمدآباد، معصوم آباد، شاهرخت و سایر روستاهای بخش شاسکوه از جهت سیل به باغات، قنوات و محصولات کشاورزی دچار خسارت شده بودند.

وی از اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت برای جبران خسارات در زیرکوه خبر داد و گفت: بند خاکی روستای نوده شکسته و مطالعات آن در دست تکمیل است و باید بالا دست آن سه تا چهار بند خاکی احداث شود، این مهم برای بلند مدت است و باید منابع مالی آن در سطوح ملی تأمین شود.

قناعت گفت: همه مسیرها بازگشایی شده، اما برخی پل‌ها باید لایرویی شود و به صورت کوتاه مدت مشکلات رفع شوند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به دغدغه مردم درباره قنوات تخریب شده در این مناطق گفت: باید اقدامات موقت برای تأمین آب روستاها انجام شود تا این دغدغه رفع شود و پیگیری‌های لازم برای این مهم و جاده‌ها به طور کامل انجام شود.

وی با اشاره به جلسه استانداران در تهران طی هفته آینده افزود: حتماً موارد خسارت سیل در این جلسه بیان خواهد شد تا با برنامه‌ریزی خوب دستگاه‌های مدیریت بحران، منابع اعتباری برای جبران خسارت‌ها تأمین شود و اقدامات بلندمدت اجرایی شود.

قناعت ضمن قدردانی از زحمات رسانه‌ها برای انتشار اخبار در اسرع وقت، گفت: اخبار سیل در شهرستان زیرکوه در اسرع وقت و در کوتاه‌ترین زمان اطلاع رسانی شد که اثرگذار بود.

وی با اشاره به بازماندن تعدادی از دانش آموزان شهرستان از کنکور، به قول مساعد رئیس سازمان سنجش درباره برگزاری آزمون ویژه برای این افراد اشاره کرد و متذکر شد: مسئولان شهرستان زیرکوه و مردم درخواست استفاده از سهمیه پنج درصدی مناطق سیل زده را دارند که این مهم به صورت کتبی از وزیر علوم درخواست شده است.

استاندار خراسان جنوبی که برای بازدید از مناطق سیل زده استان به شهرستان زیرکوه سفر کرده بود، در ستاد مدیریت بحران استان که در انتهای برنامه‌های این سفر پیش‌بینی شده بود، 18 مصوبه را برای بهبود شرایط مردم به مدیران تکلیف کرد.

قناعت با اشاره به بازدیدهایی که از مناطق سیل زده شهرستان زیرکوه انجام شده بود، متذکر شد: اقدامات مرتبط در این باره را باید به سه بخش تقسیم کرد؛ اقدامات مورد نیاز در موقع سیل در راستای کمک به مردم در لحظه وقوع حادثه، اقدامات مورد نیاز در میان مدت و رفع نیازهای فعلی و  بخش سوم نیز ارزیابی کامل و جامع از خسارت‌ها و بازسازی‌ ها ست که به عنوان اقدامات مورد نیاز در بلند مدت باید پیگیری و انجام شود.

به گفته وی؛ باید پیش بینی‌های هواشناسی پیرامون بارندگی‌ها را جدی گرفته و در این زمینه آمادگی لازم را داشته باشیم.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مردم مناطق سیل زده باید از حالت اضطرار در بیایند، بیان کرد: اگر جاده در منطقه‌ای بسته است، باید بازگشایی شود و رفع موارد اینچنینی در داخل استان شتاب بگیرد.

قناعت با اشاره به دغدغه دانش آموزان بازمانده از کنکور هم گفت: برای رفع این مشکل از همان دقایق ابتدایی کار را پیگیری کردیم، بنده به عنوان استاندار با رئیس سازمان سنجش در همان روز گفت‌وگو و مکاتبه کردم و رئیس سازمان سنجش هم تأکید کرد که به این جوانان آرامش بدهید و ما تصمیمات بسیار خوبی را برای آنان خواهیم گرفت.

وی ادامه داد: در نهایت هم سازمان سنجش اعلام کرد نوبت اول کنکور سال 1403 برای داوطلبان مناطق سیل زده خراسان جنوبی 21 اردیبهشت ماه تکرار می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری و مدیران عامل شرکت‌های آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای استان را مکلف کرد؛ با توجه به اعلام بارندگی‌های پیش رو و هشدار سطح نارنجی هواشناسی و نیز به منظور رفع سریع مشکلات و جلوگیری از بروز هر حادثه‌ای، بازدید فوری از بندهای خاکی سطح شهرستان زیرکوه که بر اثر بارندگی‌های اخیر سرریز شده و احتمال شکستگی آنها وجود دارد را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

در این جلسه مقرر شد؛ از محل اعتبارات ماده 18 قانون مدیریت بحران دستگاه‌های اجرایی، نسبت به اجاره ماشین آلات و خرید امکانات برای امور اضطراری اقدام شود.

همچنین مصوب شد؛ شرکت آبفای خراسان جنوبی نسبت به رفع مشکلات انسداد خطوط انتقال آب در کوتاه مدت اقدام کند و بحث غرامت بلاعوض بیمه ساختمان‌های مسکونی خسارت دیده بعد از ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با کمک اقتصاد و دارایی و مدیریت بحران در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • طرح نهضت ملی مسکن جنوب شرق استان تهران آغاز شد
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است